El prestigiós director de cinema Ken Loach visitarà el pròxim 30 de gener la Filmoteca per presentar un cicle de 16 pel·lícules que repassen la seva extensa filmografia i que es va posar en marxa el passat dia 11 de gener.

Així doncs, el director britànic és el protagonista de la primera gran retrospectiva de l’any de la Filmoteca. La visita de Loach li permetrà presentar el film ‘I, Daniel Blake’, guanyador de la Palma d’Or al festival de Cannes. El cicle, batejat amb el nom de ‘Ken Loach, la consciència social’, s’allargarà fins al 18 de febrer.

Durant aquests dies, la Filmoteca es converteix en una cita imprescindible per a tots aquells que vulguin descobrir, o conèixer més, un director que destaca pel seu compromís social i la seva lluita contra el poder.

Pel·lícules com ‘El meu nom és Joe’, ‘Terra i Llibertat’, ‘La quadrilla’, ‘En un món lliure’ o ‘L’esperit del 45’ són algunes de les propostes que ofereix el cicle que té com a protagonista un cineasta que pot presumir de ser un dels nou directors de cinema que ha rebut en dues ocasions la màxima distinció del festival de Cannes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram