L’alcalde Xavier Trias i la consellera de Benestar i Família, Neus Munté, han inaugurat oficialment la residència per a persones amb discapacitat física que s’ubica a l’antic palau de Vigatans, al barri de la Ribera. Tot i que fa pràcticament un any que funciona, a principis d’aquest mes s’ha fet un acte oficial per posar de manifest el bon funcionament del centre.

L’equipament, que gestiona la Fundació Apip-Acam, té cinc plantes i ocupa uns 1.350 metres quadrats. L’espai s’ha adequat per a poder acollir 29 places residencials concertades.

S’ha trigat més de tres anys a rehabilitar el palau, ja que estava pràcticament en runes, i les obres han costat 5,3 milions d’euros.

Durant la inauguració, que va tenir lloc el passat dia 5 de juliol, l’alcalde Xavier Trias va destacar que aquesta és “la millor manera de construir ciutat, de construir país, donant resposta a les necessitats socials que tenim”.

Per la seva banda, la consellera Neus Munté va afegir que en moments complicats, “la complicitat és més necessària que mai” i va assegurar que cal continuar “eliminant barreres arquitectòniques, però també barreres culturals que dificulten la plena normalitat d’accés a les persones amb discapacitat en tants i tants àmbits”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram