Els Pets celebren enguany el seu 30è aniversari. Foto: Els Pets

Una de les bandes de música amb més història del país serà dimecres que ve al BARTS per celebrar el seu 30è aniversari. Es tracta d’Els Pets, el grup de Constantí que durant les darreres tres dècades ha estat un referent del rock català.

Liderats per Lluís Gavaldà, el grup presentarà la seva Gira Elèctrica amb l’espectacle #trespuntzero, el format que han escollit per celebrar aquesta data tan especial. Tal com ells mateixos expliquen, “han estat 30 anys dalt dels escenaris, 30 anys de viatges amb furgoneta, sopars de germanor i moltes i moltes ganes de compartir nits de revetlla, estrenes sonades, tardes familiars…”.

ORQUESTRA DE CAMBRA
Els de Constantí presenten l’espectacle #trespuntzero en format de concert de cambra. L’aposta per aquest format va arribar després que la banda rebés molt bones crítiques de dos concerts fets amb una secció de corda i vent. Això va provocar que es plantegessin aquesta combinació com la millor manera de repassar el seu cançoner.

Durant l’espectacle Els Pets couen els temes de sempre a foc lent, amb textures i sonoritats noves. Es tracta d’un format que permetrà al públic gaudir de la pausa i tranquil·litat necessària per assaborir una de les bandes més estimades per la gent.