El Serielizados Fest 2018, el Festival Internacional de Sèries de Barcelona, celebra la seva cinquena edició entre els dies 27 i 30 de setembre. Enguany, un dels grans protagonistes de l’edició és Vince Gilligan, creador de la sèrie televisiva Breaking Bad.

Gilligan serà protagonista per partida doble durant el festival. Primer, el dia amb una classe magistral a l’auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna. L’endemà, el dia 30, Gilligan tornarà a ser protagonista en una xerrada que mantindrà amb el periodista Toni Garcia Ramon al Hall del CCCB.

El país convidat del Serielizados 2018 és Islàndia. Això provocarà la presència al festival de Jón Gnarr (Naeturvaktin, The Mayor), humorista, creador de sèries i exalcalde de Reikiavik i Sigurjon Kjartansson, el guionista de la sèrie Trapped.

Entre els convidats també hi ha Erika Lust, creadora de X Confessions The Webseries; Nacho Carretero, autor de Fariña; Keren Margalit, guionista de sèries israelianes com BeTipul; Roger Coma, de Les Coses Grans i Les Molèsties i Ivan Morales i Juanjo Saéz, guionista i creador de Heavies Tendres, respectivament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram