El Club Capitol va anunciar el 12 de desembre que tancarà les seves portes quan acabi la temporada actual perquè el propietari del local no prorrogarà el contracte de lloguer al Grup Balaña, empresa que gestiona el teatre des de 1962.

El Capitol, situat al número 138 de les Rambles, va ser fundat com a cinema el setembre de 1926 i va ser reformat a finals dels 80 per tenir dues sales i el 1997 es va convertir en teatre. En aquests 22 anys s’hi han representat prop de 14.000 funcions d’un total de 379 espectacles. Aquest ha estat un any difícil per aquest teatre després que al juliol es van haver de suspendre durant uns mesos les funcions per una inundació a l’Hotel Continental, situat just al costat.

CRIDA ALS PARTITS
Just després de l’anunci l’associació Amics de la Rambla va demanar als grups municipals i a totes les administracions que facin alguna cosa per salvar el Capitol. Des de l’associació van recordar que la cultura “ha estat, és i ha de continuar sent” l’element vertebrador de les Rambles i van qualificar el tancament de “notícia terrible que fa recular el somni compartit d’una Rambla millor”. “Encara som a temps de fer alguna cosa i preservar l’activitat cultural del Club Capitol”, van afirmar des d’Amics de la Rambla en un comunicat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram