Des del passat dijous 26 està en marxa una nova edició del festival de novel·la negra BCNegra, que arriba a la seva 12a edició amb un programa que reuneix una vintena d’activitats i més de 60 autors. Enguany, un dels grans protagonistes del festival és la figura de Manuel Vázquez Montalbán i el seu Pepe Carvalho, que són l’eix central del progama. El festival s’acabarà el 4 de febrer.

Les seus del festival al districte són l’Ateneu Barcelonès, el conservatori del Liceu, el Palau de la Virreina, el Col·legi de Periodistes, la Facultat de Comunicació de la Blanquerna i la sala Bart. Un dels actes més esperats arribarà el dia 1 de febrer amb la celebració, al conservatori del Liceu, de l’acte ‘40è aniversari de l’edició de La soledad del manager’, que servirà per retre un homenatge a Montalbán i al seu personatge Pepe Carvalho. L’acte consistirà en una taula rodona protagonitzada pels escriptors Marcelo Luján, Alexis Ravelo i Carlos Zanón.

Alguns dels noms més destacats del festival d’enguany, que tindrà per última vegada l’incombustible Paco Camarasa com a comissari, són Denis Lehane, John Connolly, Arnaldur Indridason.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram