Els Mossos d’Esquadra han detingut in fraganti a dues persones quan intentaven robar a un home assaltant-lo amb una pistola elèctrica al barri del Gòtic.

Els detinguts responen al nom de David T.Q., espanyol de 38 anys, i Fátima A.S., algeriana de 31, tots dos amb domicili a Lleida i als quals se’ls imputa un robatori amb violència en la via pública, segons ha informat aquest dissabte la policia en un comunicat.

Segona la versió policial dels fets tot apunta que Fátima A.S. va contactar amb la víctima en una sala de joc del Port Olímpic, on va fer proposicions sexuals a la víctima qui, posteriorment, la va acompanyar fins al Gòtic.

Arribat al punt de trobada amb el seu còmplice, un carrer poc transitat, va ser presumptament assaltat amb una pistola elèctrica per David T.Q. Els fets van tenir lloc el passat dimarts a les 5 de la matinada i van ser descoberts per agents de paisà, que van sospitar en veure a l’agressor en actitud de vigilància en un carrer poc transitat.

Després de ser descoberts, la detinguda va intentar justificar l’actuació del seu acompanyant simulant haver estat agredida sexualment per la víctima, lesionant- se el pit i el coll amb les seves pròpies ungles. La víctima va ser traslladada a un centre hospitalari del Raval per les ferides. Els dos detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram