Oriol Junqueras

Oriol Junqueras, president d’Esquerra Republicana, serà dimecres 20 de març a l’Espai Línia. Foto: Esquerra Republicana

L’Espai Línia (carrer Girona, 52, de Barcelona) acollirà, dimecres 20 de març a les 19:00 hores, una conversa amb Oriol Junqueras, president d’Esquerra Republicana, oberta al públic. L’entrada és lliure. Qualsevol persona que hi estigui interessada pot assistir-hi, i hi haurà torn de preguntes del públic posteriorment.

La conversa serà amb el director editorial dels diaris Línia, Arnau Nadeu, i tindrà les qüestions que més preocupen la ciutadania de la metròpoli com a protagonistes. Accés a l’habitatge, turisme i model econòmic i seguretat seran els grans temes que guiaran la conversa i sobre els quals, després, els assistents podran interpel·lar Junqueras directament en el torn de preguntes, que serà generós.

L’acte també es retransmetrà en directe per streaming al canal de YouTube de l’Espai Línia i, l’endemà, Línia en farà una extensa crònica digital, la qual s’anirà publicant també a les seves edicions en paper.

Un espai obert a tothom

L’Espai Línia és el primer centre de comunicació de proximitat. El local, ubicat al carrer Girona, 52, de Barcelona, disposa de 400 metres quadrats i està obert a tothom. A més d’exposicions de gran format, acull conferències i debats, i posa a disposició d’entitats i d’organitzacions, gratuïtament, una sala de conferències perfectament equipada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram