L’Auditori del Palau de Congressos de la Fira de Barcelona va ser l’escenari el passat 25 d’octubre de l’entrega dels premis Barcelona, la millor botiga del món, uns guardons creats l’any 1997 per l’Ajuntament i que tenen com a objectiu contribuir a dinamitzar i millorar la iniciativa comercial de la ciutat.

Enguany els guardons oferien dues noves categories en l’àmbit del comerç sostenible i el comerç cultural de proximitat. Aquestes modalitats, que reconeixen l’esforç del sector per adaptar-se als reptes actuals, s’emmarquen dins el nou Pla d’impuls i suport al comerç de Barcelona. Una altra de les novetats de l’edició d’enguany, la setzena des que van ser creats aquests guardons, era la creació del Premi Albert González a la tasca de contribució i coneixement del comerç de la ciutat, que enguany ha recaigut en Vicenç Gasca, president de la Fundació Barcelona Comerç. “És un honor tant el premi com haver-ho rebut per primera vegada amb el nom de l’Albert González”, explica Gasca a Línia Ciutat Vella. L’alcalde Trias, que va presidir l’acte, va recordar la figura de González, que durant més de quinze anys va estar al capdavant de la Direcció de Comerç.

Aquests guardons reconeixen les iniciatives empresarials i de dinamització comercial, entre moltes altres, dels comerciants de Barcelona. “La millor botiga és aquella on els que hi entren troben el que busquen, i els barcelonins troben allò que busquen a dins de la seva ciutat”, conclou Vicenç Gasca.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram