Artadi roda de premsa

Artadi s’ha mostrat molt crítica amb la reforma de la Via Laietana. Foto: Junts

La cap de files de Junts per Catalunya a l’Ajuntament, Elsa Artadi, ha assegurat avui que la reforma de la Via Laietana, les obres de la qual van començar fa pocs dies, és un “caprici” de l’actual govern municipal. És per això que s’ha compromès a revertir aquest projecte si acaba governant.

En una compareixença davant dels mitjans, Artadi ha alertat que el futur disseny d’aquesta avinguda causarà problemes de congestió i pot acabar sent un embut entre Ciutat Vella i la resta de la ciutat. De fet, la cap de files de Junts per Catalunya s’ha mostrat molt contundent i ha afirmat que la transformació prevista és “una barbaritat que tindrà conseqüències irreversibles”. De fet, s’ha atrevit a pronosticar que l’avinguda es convertirà en un “parc temàtic perquè els turistes passegin en bicicleta”.

En paral·lel, Artadi ha anunciat que una vintena d’entitats, amb el seu partit inclòs, han presentat al·legacions contra una reforma que considera que s’ha aprovat amb presses. En aquesta línia, ha dit que estan estudiant “si s’ha produït alguna irregularitat perquè s’han saltat tràmits i procediments”.