Amics de la Rambla ha demanat que la futura reforma de l’avinguda presentada a principis de mes no ajorni la solució dels “problemes actuals” que té aquest emblemàtic espai.

Des de l’associació consideren que el “llarg calendari d’aplicació de la reforma” no pot fer que no es presti atenció a “cap dels problemes” que Amics de la Rambla considera que té el passeig. Són, asseguren, l’aspecte físic del carrer, la neteja i la seguretat. L’entitat, amb la col·laboració de veïns i comerciants, ha fet arribar al Districte un document amb cinc fulls on hi ha una llista amb les mancances.

LA NOVA RAMBLA
El 2 de novembre la tinent d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, la regidora Gala Pin i Itziar González, cap visible de Km-ZERO, l’equip guanyador del concurs de la reforma, van presentar el projecte per a la nova Rambla. González va dir que l’objectiu és que la Rambla passi a ser una avinguda on la gent pugui trobar-se i descansar. Un lloc on no hi hagi aglomeracions i on domini el concepte ‘Slow Rambla’, que González va fer servir per explicar la seva idea.