Més de 2.637 infants de les escoles Collaso i Gil, Drassanes, Rubén Darío, Pia Sant Antoni i de les escoles bressol municipals Cadí i Mont Tàber podran desplaçar-se a peu d’una manera més segura i amable fins al centre escolar.

El divendres passat es va inaugurar la xarxa dels Camins Escolars del Raval Sud. Un total de 26 vies s’han adequat per oferir més seguretat pels nens i nenes del barri. Un projecte que també ha comportat realitzar-hi accions de caire urbanístic tal i com es recollia al Pla de Barris del Raval Sud on s’assegura que “millorar l’espai públic té un efecte multiplicador sobre la inversió privada, tant pel que fa als immobles com a les activitats comercials i professionals”.

Les comunitats escolars dels diferents centres van reunir-se divendres a la plaça de Salvador Seguí per inaugurar el Camí Escolar, una celebració que va ser animada per la companyia infantil Xip Xap.

Actualment arreu de la ciutat de Barcelona hi ha 54 escoles que disposen de Camí Escolar. La voluntat del govern municipal és senyalitzar-los i habilitar-ne de nous durant aquest mandat fins arribar a oferir aquest servei a unes cent escoles barcelonines.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram