El balcànic, amb el president Julián García. Foto: CNAB

Campió d’Europa (de clubs i amb la selecció sèrbia), del món i dels Jocs Olímpics. L’Atlètic Barceloneta dona un cop d’efecte en el mercat tres setmanes després d’haver acabat la Champions League en la quarta posició: Milan Aleksic ja és mariner.

El club va anunciar la incorporació de l’experimentat ‘3’ (té 33 anys) el passat dia 26 en la que és la primera incorporació per al curs que ve. Aleksic ha signat un contracte fins al juny de l’any 2021 en el que serà el seu tercer equip, després jugat al Partizan del seu país i a l’Szolnoki d’Hongria.

El conjunt que presideix Julián García, doncs, incorpora un altre jugador de talla mundial per tornar a postular-se com un dels candidats a la Champions després d’haver quedat quarts en l’edició d’enguany (van perdre la final de consolació contra el Pro Recco).

CARES NOVES AL CNB
El Barceloneta, però, no és l’únic equip que s’ha mogut al mercat. El CN Barcelona ja ha tancat les incorporacions de Lukas Duric, Pere Estrany, Alejandro Idarraga i Sergi Trilles. La temporada que ve, els de Toni Esteller tindran el premi de jugar la fase prèvia de la Champions.

QUARTS A LA LLIGA MUNDIAL
I és que les competicions de clubs ja han acabat mentre que les seleccions estatals encara han de jugar el Mundial de Gwangju. Una de les cites de preparació per al campionat de Corea del Sud va ser la World League, en la qual la selecció espanyola, amb diversos jugadors del CNAB i del CNB, va acabar en la quarta posició. El conjunt de David Martín va perdre la final d’aquesta competició contra Austràlia (12-11).