L’equip celebra la consecució d’un nou títol. Foto: RFEN

Tots els pronòstics apuntaven a una victòria de l’Atlètic Barceloneta a la Copa del Rei, i els de Chus Martín no van fallar. El club va conquerir la competició copera per quinzena vegada (la setena de forma consecutiva) el passat diumenge 17 a Mataró. Els de la Barceloneta van tornar a completar un torneig perfecte, que van cloure amb un contundent 12-2 contra el Mediterrani.

Demolidor en atac i gairebé inexpugnable en defensa, el Barceloneta va superar els 10 gols de mitjana per partit, mentre que en cap dels tres partits va concedir més de quatre dianes al contrari. De fet, mirant els resultats, la cita més complicada per als de Martín va ser la de quarts de final contra el Terrassa (9-4). El matx va arribar al descans amb tres gols de renda per al Barceloneta (7-4) que va augmentar les seves prestacions defensives per deixar a zero els vallesans en els dos darrers períodes.

El derbi contra el Barcelona ja seria gairebé un monòleg. El partit va arribar sentenciat al descans (0-6) i el primer gol dels cenebistes no arribaria fins que el CNAB guanyava per 0-8. Tocava, doncs, minimitzar riscos i pensar en la gran final.

En el partit pel títol, el Barceloneta es trobaria un Mediterrani amb la moral pels núvols per tornar a una final després de més de 25 anys sense fer-ho i d’haver eliminat els amfitrions. El guió del partit, però, va ser molt similar al de la semifinal: 6-0 al descans per encarrilar un partit que acabarien de matar en el segon temps. Blai Mallarach, autor d’un hat-trick a la final, va aconseguir guanyar el premi d’MVP de la competició.

UN COP MÉS, SEMIFINALISTES
El CN Barcelona, per la seva banda, es va quedar a les portes de la final. Els de Toni Esteller van patir de valent per superar el partit de quarts contra un combatiu Canoe (9-8). De fet, els de la Nova Escullera van veure com els madrilenys dominaven el matx i el resultat fins ben entrat el darrer període. L’actuació d’Adrià Delgado, amb tres gols, va ser clau en la remuntada del conjunt cenebista.

La semifinal, el passat dia 16, seria l’epíleg dels d’Esteller a la competició. I és que un cop més, els veïns del Barceloneta van trencar el somni dels cenebistes de jugar la final copera, un fet que no passa des de l’any 2011, quan van derrotar precisament el CNAB. Delgado va tornar a ser el principal argument ofensiu del Barcelona, però l’equip no va tenir cap opció davant de la marea ofensiva i defensiva de l’equip de Chus Martín.