L’Atlètic-Barceloneta és l’actual campió d’Europa. Foto: CNAB

Com a campió continental, l’Atlètic-Barceloneta disputarà la Supercopa d’Europa aquest novembre davant el Volgograd rus –campió, per la seva banda, de la Copa LEN–. El que encara no es coneix és l’indret de celebració d’aquesta final –i el de la categoria femenina entre el CN Sabadell i l’Olympiacos grec–. Per aquesta raó, des de la Federació Catalana de Natació ja s’ha fet una sol·licitud formal per convertir-se en seu de les dues finals continentals. En cas que la proposta barcelonina triomfés, les finals es jugarien a la piscina Sant Jordi, a l’Eixample.

Enguany es produeix una situació històrica i mai vista en el waterpolo català, ja que compta amb dos campions europeus.

Pel que fa a l’inici de temporada, l’equip mariner ja coneix els seus rivals de grup per a la pròxima Champions League. El grup A, on hi ha enquadrat l’Atlètic-Barceloneta, comptarà amb el Brescia italià, l’Olympiacos i l’Eger hongarès, a més dels dos guanyadors que surtin de les eliminatòries prèvies.

El primer partit de la competició serà el pròxim 29 de novembre a casa contra el ZF Eger. Al grup B han anat a parar el Partizan serbi, el Jug croata, el Wasserfreunde alemany i el Galatasaray turc. La nova temporada ja escalfa motors i l’Atlètic-Barceloneta afrontarà el desafiament de tornar a regnar a Europa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram