El blaugrana Amarelle, una de les figures mundials del futbol platja. Foto: FCB

Ben aviat, els fanàtics del futbol platja tindran una cita amb aquest dinàmic esport. I és que durant tres dies –de l’1 al 3 de maig– les platges de la ciutat es convertiran en els camps on es disputarà la Beach Soccer Cup 2015, una de les competicions internacionals més prestigioses d’aquesta disciplina.

Vuit dels millors equips del món –Barça, València, BATE Borisov, Sporting de Portugal, Galatasaray, Lokomotiv de Moscou, Flamengo i Boca Juniors– se citaran al litoral barceloní per disputar aquesta atractiva copa. El sorteig que es va fer el passat 17 d’abril va emparellar el FC Barcelona amb el BATE bielorús. El capità i entrenador blaugrana, Ramiro Amarelle, o l’actual pilota d’or, el brasiler Bruno Xavier, seran dues de les estrelles de les quals es podrà gaudir durant el campionat.

UN ESPORT MOLT DINÀMIC
A banda de les característiques que comparteix amb el futbol, com la tècnica i l’agilitat, el futbol platja destaca pel seu enorme dinamisme.

Els partits es disputen en 3 parts de 12 minuts cadascuna, i si el partit no es resol, es juga una pròrroga de tres minuts. En cas de persistir l’empat, el matx es decideix en els llançaments de penal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram