L’equip, eufòric amb la Copa. Foto: CNAB

La temporada 2017-18 ha començat amb bon peu. El passat dia 10, l’Atlètic es va proclamar campió de la Copa Catalunya per desena vegada en la història del club després de derrotar el Mediterrani (8-7) en la final que es va disputar a la piscina del CN Molins de Rei.

Els de Chus Martín van arrencar com una piconadora i van encarrilar el matx per la via ràpida i van aconseguir un parcial de 4-1 en el primer període. La bona inèrcia es va mantenir en els següents minuts i els mariners van marxar al descans amb un contundent 7-2 a favor.

El tercer període, però, va coincidir amb un col·lapse ofensiu (i amb una sensible millora per part de l’equip de Sants), de manera que els de Martín van veure com, de mica en mica, el Medi anava retallant gols fins a restablir l’empat, ja en l’últim quart. Per sort per a l’Atlètic, l’eficàcia va tornar a temps i va poder marcar el gol que va servir per poder alçar la copa.

Després de la victòria, Martín va assegurar en declaracions a La Xarxa que l’objectiu de cara a aquesta temporada és “aconseguir tots els títols nacionals i arribar a la Final a 8 a Europa”.

La resta de cites del mes per al club seran els trofeus esportius de la base, el trofeu Polichon de waterpolo cadet, en homenatge a Manel Ibern i el campionat Monso de categoria infantil, la competició que recorda Vicens Monsonís. L’Atlètic també celebrarà els trofeus de natació de la Mercè el pròxim dissabte 23.

EL CNB PERD ALS QUARTS
En canvi, la Copa va acabar a la ronda de quarts de final per al Barcelona. El CNB havia aconseguit la victòria en la primera ronda contra el Granollers a la Nova Escullera (15-6), però no va poder ser entre els quatre millors després de perdre a Mataró (11-7).