El Barceloneta encara no ha perdut en cap competició. Foto: CNAB

És impossible començar millor la temporada. El Barceloneta de Chus Martín s’ha plantat a finals del mes de novembre amb un balanç immaculat: ple de victòries a la Divisió d’Honor i també a la Champions.

Si bé obtenir aquests resultats a la lliga ja s’ha convertit en un fet habitual per a l’equip, la novetat d’enguany és la fortalesa que els mariners estan demostrant a Europa, on, juntament amb el Pro Recco, lideren el grup A amb sengles plens de victòries (tres de tres). L’últim triomf del Barceloneta va arribar el passat dimecres 21, in extremis, a la piscina del Dynamo de Moscou (12-13).

El conjunt de Martín afrontarà, abans de l’aturada per les vacances de Nadal, l’equip rebrà el Concepción-Ciudad Lineal, visitarà la piscina del Mataró i jugarà a casa contra el Terrassa a la lliga, mentre que el calendari europeu prenadalenc arriba amb dues cites: el desplaçament a la piscina de l’FTC Budapest i el partit a Sant Sebastià contra el Pro Recco (el 19 de desembre).

Per la seva banda, el Barcelona de Toni Esteller continua, jornada rere jornada, confirmant les seves bones sensacions. Els cenebistes afrontaran, també abans de l’aturada, tres jornades exigents. La primera d’aquestes, el dissabte 1 de desembre, farà que l’equip rebi un rival directe, el CN Mataró, a la Nova Escullera. Dues setmanes més tard, el CNB viatjarà a Terrassa, i l’últim partit del 2018 serà contra el Tenerife.