L’Atlètic-Barceloneta està vivint un moment dolç. Foto: CNAB

Bufa el vent a favor de l’Atlètic-Barceloneta. Els mariners van derrotar dimarts passat el CN Terrassa a domicili per 8 gols a 11 en un partit dominat de principi a fi pels de Ciutat Vella. Va destacar l’actuació d’Albert Español, autor de quatre gols.

Aquesta victòria, unida a l’aconseguida dissabte passat contra el gran rival, el CN Barcelona, per 18 gols a 6, dóna moral als de Chus Martín per afrontar el tercer partit de Champions, que disputaran aquest dissabte a terres hongareses contra l’Eger. Ara per ara, els barcelonins ocupen la primera posició del seu grup a la màxima competició del waterpolo europeu, amb sis punts fruit de dues victòries, contra l’Spandau berlinès (9-7) i el Carine bosnià (15-10). Els segueixen el Primorje croat, també amb dues victòries de dos partits, i l’Olympiakos grec, amb dos empats.

El pròxim rival dels mariners, l’Eger, ha empatat un enfrontament i n’ha perdut un altre, justament contra els perseguidors del Barceloneta, el Primorje.

Una victòria donaria ales als de Chus Martín i els aproparia encara més a la següent fase de la competició.

Tornant a la competició local, el Barceloneta jugarà el pròxim dissabte dia 5 contra el Mediterrani a domicili, un equip que ocupa actualment la setena plaça de Divisió d’Honor.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram