La piscina de Sant Sebastià, de nou escenari continental. Foto: CNAB

El camí europeu, el gran objectiu de cada temporada de l’Atlètic Barceloneta, ha començat amb bon peu. El conjunt de Chus Martín, enquadrat en el grup A de la Champions League, va començar la fase de grups amb una victòria el passat dia 17 derrotant l’Eger (12-7) en un partit que els mariners no van acabar de decantar al seu favor fins als darrers vuit minuts.

El líder provisional de la competició és el poderós Pro Recco (vigent subcampió de la competició), mentre que l’FTC Budapest i el Brescia també van aconseguir guanyar en la seva estrena a la màxima competició continental. El pròxim repte dels mariners a la Champions serà la visita del dissabte 3 de novembre a la piscina de l’Estrella Roja. Els serbis van perdre en la primera jornada contra el Pro Recco. El segon partit europeu del novembre serà el dia 21, també a domicili, amb una visita a la piscina del Dynamo de Moscou.

Com és habitual, però, els de Martín aniran intercalant els partits de la Copa d’Europa amb les jornades de lliga. I la pròxima, el dimarts 6 de novembre, serà un dels partits més especials de l’any, el derbi de la Barceloneta a la Nova Escullera contra un Barcelona renovadíssim. Les visites del Sant Andreu i del Mediterrani a Sant Sebastià i el viatge a la piscina de Sant Jordi, la casa del CN Catalunya, conformaran els reptes d’un novembre molt exigent a la Divisió d’Honor.

SENSE EL PREMI DE L’EUROCUP
L’arrencada de temporada, en canvi, ha tingut un episodi amarg per al CN Barcelona. Els de Toni Esteller, que han començat la temporada 2018-19 amb unes sensacions excel·lents, van quedar fora de l’Eurocup en la segona ronda de qualificació després d’aconseguir només una victòria en els partits d’aquesta fase (11-8 contra el Mornar Split).

Així, doncs, els cenebistes podran centrar tots els seus esforços en la Divisió d’Honor, una competició en la qual han aconseguit uns resultats perfectes en les primeres jornades.

A banda del derbi contra el Barceloneta, el calendari domèstic del mes que ve del conjunt d’Esteller els portarà a visitar la Josep Vallès del Mediterrani, a rebre el Catalunya a la Nova Escullera i a desplaçar-se a Madrid per jugar contra el Ciudad Lineal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram