Instants previs al bany de la victòria del tècnic mariner, Chus Martín. Foto: CNAB

L’Atlètic-Barceloneta ha tancat una gran temporada després de convertir-se en campió de lliga i finalitzar en cinquena posició a la Final Six de la Champions de Budapest. A la final europea de consolació contra l’Eger els mariners van guanyar per 6 gols a 10 el passat divendres dia 3 de juny.

Pel que fa a la lliga, l’Atlètic va arrencar amb mal peu la final contra el Sabadell després de perdre el primer partit per sis a vuit a casa. Tocava remuntar, i així ho van fer en el segon partit a Can Llonch, per sis a nou. En el tercer i definitiu partit, disputat el 31 de maig a casa, el Barceloneta va derrotar els vallesans per 11 a vuit i es va convertir en campió de lliga per setzena vegada a la seva història, l’onzena consecutiva.

Aquesta etapa ha estat conduïda pel president Julián García, que seguirà al càrrec després que no s’hagin presentat candidatures alternatives a les eleccions.

EL BARCELONA, A SEMIFINALS
L’Atlètic-Barceloneta va venjar-se a la final del botxí del CN Barcelona a semifinals, el Sabadell. Tot i que el Barcelona va estar a punt d’eliminar els sabadellencs –van començar guanyant a Can Llonch–, el conjunt de Ciutat Vella no va poder fer-se amb un lloc a la gran final que hagués possibilitat un derbi entre els dos conjunts que més títols de lliga tenen. Si l’Atlètic-Barceloneta en té 16, el Barcelona n’acumula 18.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram