Dani López Pinedo

Dani López Pinedo, atent sota els pals durant el partit contra l’AN Brescia. Foto: CN Atlètic Barceloneta

El cronòmetre de la carrera de Dani López Pinedo (Barcelona, 1980), un dels millors porters europeus de la història, és molt a prop d’aturar-se per sempre. Cada partit apropa el moment. Els dos últims que ha disputat amb el CN Atlètic Barceloneta no han pogut ser més especials. El penúltim, a la Nova Escullera i contra el CN Barcelona (8-12), va significar la 22a Lliga del conjunt mariner i la dissetena consecutiva.

Des que Pinedo va arribar al club l’any 2008 ha aixecat totes les Lligues possibles. Fa anys que es planteja la seva retirada i ara té clar que a final de curs penjarà el casquet. De fet, estava convençut que el millor moment per fer-ho era després dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020. “Amb la pandèmia i jugant sense públic hauria estat un comiat una mica trist. Estic molt content de poder gaudir d’aquesta temporada extra en què m’ho estic passant genial amb els companys i l’entrenador”, li explicava el passat 13 d’abril a Maria Guixà, periodista de Catalunya Ràdio. El porter barceloní acabava el seu discurs desitjant en veu alta que el CN Atlètic Barceloneta es classifiqués per a la Final a Vuit de la Champions.

El conjunt mariner guanya la seva 22a Lliga i assoleix la Final a Vuit de la Champions

Pinedo va poder celebrar el seu desig després de l’empat a 12, contra l’AN Brescia el 20 d’abril, amb un gol de l’australià Luke Pavillard quan només faltaven 17,9 segons per al final. El conjunt mariner ja és quart del seu grup i, en funció dels resultats de l’última jornada, quan visitarà el Jadran Split, podria arribar a ser segon. La fase final es disputarà a Belgrad (Sèrbia) del 2 al 4 de juny.

“Per a mi aquest és un comiat de la piscina Sant Sebastià, que m’ha donat tantes i tantes coses. No em puc queixar de veure-la així, plena, i després d’aconseguir un empat tan valuós, per molt que volguéssim guanyar”, li confessava a Guixà. “A partir d’ara gaudiré la piscina d’una altra manera. Ja no hauré de venir en banyador i crec que també tinc moltes ganes d’aquesta nova etapa”, ampliava el barceloní. Abans, però, somia, amb totes les seves forces, a aixecar la seva segona Champions amb el CN Atlètic Barceloneta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram