L’Atlètic Barceloneta ja ha celebrat dos títols aquest mes. Foto: CNAB

Els aficionats del waterpolo del districte, de la ciutat i del país compten enrere els dies que falten perquè arribi el 6 d’octubre. I és que aquell dissabte es posarà en marxa una nova edició de la Divisió d’Honor masculina, la màxima categoria estatal, en la qual, una temporada més, hi haurà dos equips del barri: l’Atlètic Barceloneta i el Club Natació Barcelona.

Els de Chus Martín, campions de totes les competicions domèstiques durant el darrer curs, tornen a partir com a grans favorits de cara a la temporada que ja s’ha posat en marxa. De fet, l’Atlètic Barceloneta ja ha pogut celebrar dues victòries, en la Copa Catalunya i en la Supercopa d’Espanya, un títol que el club només ha deixat de guanyar en quatre de les quinze ocasions que s’ha disputat. El gran repte del conjunt de Sant Sebastià, doncs, serà la màxima competició europea, la Champions League, en la qual el curs passat l’equip va acabar en la tercera posició en la Final Eight disputada a Gènova el passat mes de juny.

Pel que fa a la lliga, els de Martín començaran la defensa d’un títol que han guanyat en les últimes 13 temporades visitant la piscina Acidalio Lorenzio, la casa del Tenerife Echeyde. El debut a Sant Sebastià serà una setmana més tard contra el Waterpolo Navarra. Els altres dos primers partits d’aquest començament de curs seran la visita al Canoe madrileny o la visita del CN Sabadell.

UN CNB PROMETEDOR
El Barcelona de Toni Esteller, per la seva banda, també es posarà en marxa el primer cap de setmana del mes que ve. Els cenebistes han completat una bona pretemporada (especialment a la Supercopa, amb una victòria convincent contra el CN Mataró a la Nova Escullera, i van plantar cara als seus veïns en la semifinal) i han donat motius a la seva afició per creure que poden aconseguir millors resultats que en les campanyes passades.

El CNB també es posarà en marxa lluny de casa, visitant la piscina del CN Navarra. El primer partit a la Nova Escullera, doncs, serà el 13 d’octubre contra el Canoe, i la resta de compromisos de la primera part de la competició seran l’exigent desplaçament a Can Llong, per jugar contra el Sabadell, i la visita del CN Sant Andreu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram