Dani López Pinedo és indiscutible a la porteria. Foto: RFEN

12 dels 13 waterpolistes de la selecció espanyola masculina són dels dos equips del districte. Un cop més, l’Atlètic Barceloneta aporta 10 jugadors a la selecció espanyola que entrena David Martín (Alejandro Bustos, Miguel de Toro, Martin Famera, Fran Fernández, Álvaro Granados, Marc Larumbe, Dani López Pinedo, Blai Mallarach, Alberto Munárriz i Felipe Perrone), mentre que la convocatòria es completa amb Unai Aguirre i Roger Tahull, del Barcelona, i Bernat Sanahuja, del CN Sabadell, i l’únic jugador que trenca l’hegemonia dels conjunts de la Barceloneta.

La representació de l’Atlètic Barceloneta a Tòquio es completa amb la convocatòria de dos dels seus estrangers, Milan Aleksic i Mike Bodegas, per part dels combinats nacionals de Sèrbia i Itàlia, respectivament.

De fet, els serbis són els vigents campions del món i l’objectiu de la selecció espanyola serà, un cop més, lluitar per les medalles, tot i que el darrer metall olímpic és l’or d’Atlanta 96. Quatre anys abans s’havia començat a cuinar la generació daurada, amb una plata als Jocs de Barcelona 92.

Fatovic per Martín

L’actualitat del CNAB, a banda de la cita olímpica, té molt a veure amb el mercat de fitxatges. I és que des del dia 21 del mes passat, el club ja té substitut per a Chus Martín: es tracta del croat Elvis Fatovic, exjugador i actualment seleccionador australià, càrrec que ocupa des del 2013 (de fet, també és a Tòquio).

El balcànic, que ha signat un contracte per tres temporades, començarà a treballar amb la plantilla el setembre, un cop s’hagin acabat els Jocs i hagi gaudit de les vacances.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram