El calendari comença a entrar en una etapa frenètica. Foto: CNAB

Comença l’hora de la veritat per al Barceloneta i el Barcelona. Els dos equips afrontaran, durant el mes que ve, el segon títol oficial del curs, la Copa del Rei, seguiran jugant jornades de lliga i, en el cas dels de la piscina de Sant Sebastià, també jugaran dues jornades de la segona volta de la Champions League.

És inevitable, però, que la Copa sigui el plat més atractiu del mes que ha de començar; la cita serà a la piscina Joan Serra del CN Mataró, entre el 15 i el 17 de febrer. El Barcelona jugarà el primer partit de quarts, contra el Canoe, mentre que el Barceloneta, que defensa el títol, serà el següent que competirà, en aquest cas contra el Terrassa.

Si els dos equips guanyen els seus partits, s’enfrontarien en la semifinal, mentre que per l’altra banda del quatre hi ha el Medi, el Sabadell, el Sant Andreu i els amfitrions de la cita.

Abans, però, els de Chus Martín afrontaran dues jornades de lliga, contra el Canoe i a la piscina del Sabadell, mentre que l’altre partit del febrer, ja després de la Copa, serà el derbi contra el Barcelona del dissabte 23.

Els de Toni Esteller, que defensen la tercera plaça, es veuran les cares contra el Sabadell a la Nova Escullera el dia 2 de febrer i visitaran el Sant Andreu i la piscina de Sant Sebastià.

DUES CITES CONTINENTALS
Paral·lelament, el CNAB també haurà de dedicar bona part dels seus esforços a la Champions. El Barceloneta, que ha tancat la primera volta del grup A en segon lloc, rebrà la visita de l’Steaua el 6 de febrer i visitarà el Brescia el dia 27 del mes que ve.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram