programa cultura

Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Pla de Barris, organitza la segona edició del programa Cultura al barri del Besòs i el Maresme. Des del mes de febrer i fins al maig, diversos espais públics d’aquest barri del districte de Sant Martí es converteixen en escenari de concerts de música clàssica o espectacles familiars, entre altres propostes. Les activitats són gratuïtes i no cal reservar plaça.

Així doncs, el mes de març inclou quatre activitats. El primer espectacle, el dia 2 a la Rambla Prim amb el carrer Ferrer Bassa, és el contacontes L’eriçó i el xacal, del rondallaire Lahbib Sidahmed.

Una setmana més tard, el 9 de març, el protagonisme és per a la música clàssica amb els Racons musicals al barri, a càrrec del Conservatori del Liceu a la Rambla Prim amb el carrer Pujades.

Més endavant, el 16 de març, la companyia Roseland Musical porta a davant del Centre Cívic del Besòs i el Maresme El lleó que volia ser rei, una activitat de contacontes i de danses africanes. Per últim, el 23 de març és el torn de la jornada de portes obertes a les pistes esportives Francesc Abad.

A banda, cal destacar que el cicle també programa un taller de circ, de l’Ateneu 9 Barris, que es farà el 6 i 20 d’abril i el 4 i 18 de maig, entre les 17 h i les 19 h a la placeta Germans Serra.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram