Les visites són totalment gratuïtes. Foto: Ajuntament

Al Raval hi ha comerços, entitats i associacions que treballen dia a dia per millorar el barri a partir de la cooperació i promovent l’economia social i solidària. Posar cara i ubicació a aquestes iniciatives és l’objectiu de la ruta L’economia social, solidària i cooperativa al Raval, la qual proposa la visita a diferents projectes empresarials que aposten per una altra manera de fer economia que situa a les persones en el lloc principal.

El cicle de rutes, que va arrencar el passat divendres dia 7 d’octubre, pretén visitar espais com ara la botiga Roba Amiga, que es dedica a la recollida i venda de roba usada i que dóna feina a persones en risc d’exclusió social. També es visitarà la llibereia Contrabandos o la cooperativa d’alimentació ecològica Ceres Naturals, entre altres.

Les rutes formen part d’un projecte molt més ampli que pretén posar a sobre del mapa l’economia social i solidària del Raval en el amrc del Barcelona+Sostenible, que localitza les principals entitats, comerços o associacions que impulsen projectes d’economia solidària.

Les pròximes rutes tindran lloc el 19 i el 27 d’octubre. Totes tenen una durada aproximada de dues hores i són gratuïtes. Per inscriure’s-hi cal entrar a la pàgina web del Districte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram