El programa ha de servir per atreure els barcelonins. Foto: Ajuntament

Arribar als 180 anys de vida no està a l’abast de tots els mercats. Per això, la Boqueria ha preparat tot un any d’activitats per celebrar aquesta fita. L’alimentació, la gastronomia i el producte són els eixos principals d’un programa que comptarà amb la participació de xefs com Carme Ruscalleda o els germans Torres.

Sota el leitmotiv ‘180 anys alimentant Barcelona’, l’Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria ha organitzat activitats que, a més de commemorar l’aniversari de l’equipament, també han de servir perquè els barcelonins el redescobreixin i s’hi sentin atrets. Així, al llarg d’aquest 2020 (excepte els mesos de juliol i agost), s’hi oferiran propostes com La Blogueria, converses entre bloguers sobre gastronomia; el cicle Boqueliciosa, per posar en valor la cuina i el producte catalans, o la Boqueria Negra, la incorporació del mercat dins del festival BCNegra.

ESCENARI DEL MOBILE LUNCH
D’altra banda, aquest any la Boqueria serà l’escenari del Mobile Lunch, la trobada prèvia al Mobile World Congress (MWC), en la qual participaran congressistes, empreses, patrocinadors i organitzadors de l’esdeveniment. Així ho va anunciar el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, durant l’acte de presentació del programa per celebrar l’aniversari del mercat, que es va fer el passat 16 de gener. Per a Collboni, aquesta interacció entre el MWC i la Boqueria posarà de manifest “que el Mobile pertany al conjunt de la ciutat, que és un esdeveniment ciutadà”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram