terrassa

La majoria d’infraccions eren greus o molt greus. Foto: Ajuntament

124 expedients a terrasses de bars i restaurants que incomplien la norma: aquest és el balanç de les últimes inspeccions que ha fet el Districte de Ciutat Vella, tal com va informar el regidor Jordi Rabassa a Twitter el dia 20.

Rabassa va detallar que, entre els incompliments detectats, 41 eren molt greus, 76 eren greus i només set, lleus. A més, tretze de les terrasses ni tan sols tenien llicència per ocupar l’espai públic. Pel que fa a la distribució per barris, el regidor va especificar que on més expedients s’havien obert era al Gòtic (42), seguit de la Barceloneta (30), el Raval (29) i el nucli antic (23).

La piulada de Rabassa va ser una resposta a una altra del Gremi de Restauració de Barcelona, que incloïa un vídeo irònic en què es qüestiona el paper de l’Ajuntament a l’hora de resoldre les peticions de terrassa. En aquest vídeo, el Gremi es queixa que el consistori en denega “el 70%”. Rabassa, per la seva banda, va posar el focus en les infraccions que cometen alguns restauradors.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram