La xifra de visitants va augmentar respecte a l’any passat. Foto: La Setmana

Satisfacció generalitzada. Aquesta és la sensació que ha deixat la 32a Setmana del Llibre en Català, que va cloure diumenge dia 14 amb un total de 16.200 llibres venuts i una facturació de 241.000 euros, el que suposa un augment del 14,3% respecte a la dada de l’any passat.

Aquest augment de les vendes s’ha produït, segons els organitzadors, per l’increment del volum de les compres efectuades per les biblioteques i per la presència d’un major nombre d’expositors.

Com a dada interessant destaca el fet que els lectors que compren més d’un llibre han descendit durant la Setmana d’enguany i esdevenen minoria, mentre que la compra mitjana per lector rarament supera els 18 euros.

MÉS VISITANTS
La Setmana del Llibre també ha clos amb un increment de visitants, que han passat dels 25.000 de l’any passat als 28.000 d’aquesta edició, els quals han pogut gaudir de les més de 200 activitats que l’organització havia previst.

Per la seva banda, els editors i llibreters presents en aquesta edició han confirmat la seva presència a l’edició del 2015. Montse Ayats, presidenta de la Setmana, va valorar molt positivament aquesta edició i va destacar que “a la gran festa de la lectura en català que és la Setmana s’hi sumen cada any més actors socials que creuen fermament en el foment del català”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram