Presentació de la Q de Qualitat a la Boqueria. Foto: Línia Ciutat Vella

L’aposta de la Fundació Barcelona Comerç ‘Q Comerç de Qualitat’, nascuda fa gairebé un any per crear un distintiu que certifiqui els locals de referència del comerç de la ciutat, continua creixent. Recentment el Mercat de la Boqueria s’ha afegit al projecte i 25 parades d’aquest emblemàtic espai ja disposen del distintiu Q de Qualitat.

Precisament, el mateix mercat va ser l’escenari el passat 18 de juny de l’acte de presentació de l’arribada d’aquest distintiu a la Boqueria. Durant l’acte, el vicepresident de la Fundació Barcelona Comerç, Lluís Llanas, que va estar acompanyat del president de l’Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria, Salvador Capdevila, va explicar que la implementació d’aquests distintius a les parades significa un nou pas per “millorar i anar implementant el model de parada que volem per la Boqueria”.

Per aconseguir aquest segell de qualitat fa falta que les parades compleixin una sèrie de requisits que acreditin el seu valor afegit. Oscar Ubide, gerent de la Boqueria, explica que des del mercat calculen que un 70% del total de parades (710) aconseguiran la Q de Qualitat.

EIX RAVAL
L’arribada de la Q de Qualitat a la Boqueria ha estat possible gràcies a la campanya que ha posat en marxa l’Eix Comercial del Raval, que també aposta per desplegar aquest segell de qualitat a les botigues del barri. Alguns dels negocis que ja tenen la Q de Qualitat són la pastisseria La Estrella, Calçats Queisalós, Bodega Valls, Forn Paral·lel, Sastreria Sospedra o Casa Almirall, entre d’altres.