La ballarina va ser la protagonista de l’encesa de llums. Foto: Ajuntament

El districte ja respira Nadal. Si la inauguració oficial dels llums va tenir lloc el 25 de novembre al Paral·lel amb Ronda Sant Pau, la plaça Catalunya tornarà a ser l’epicentre de les activitats nadalenques de la ciutat.

La plaça Catalunya acollirà de nou, del 17 de desembre al 4 de gener, un espai amb espectacles i activitats per a tota la família. Entre elles destaca la segona Fira de Consum Responsable, Economia Social i Solidària, organitzada pel Comissionat d’Economia Cooperativa.

Aquesta mostra convida entitats i empreses d’economia social i solidària a vendre, divulgar els seus serveis i productes i “fer partícips els ciutadans de practicar un consum responsable i de proximitat”, informa el consistori en un comunicat.

Però l’autèntica protagonista del Nadal serà la ballarina gegant que acostuma a acompanyar els Reis Mags durant la cavalcada del 5 de gener. Presidirà la plaça i totes les activitats que s’hi facin.

De fet, aquest personatge va protagonitzar l’encesa oficial de llums del 25 de novembre. Enguany 77 associacions comercials han rebut ajudes per valor de 810.000 euros, els quals han servit per guarnir un total de 100 quilòmetres de carrers.

MOLSA I CAGANERS
Però si Barcelona té un emblema de Nadal, aquest és la Fira de Santa Llúcia, que va obrir el passat 25 de novembre al davant de la Catedral.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram