Subvencions Barcelona Activa

Foto: Ajuntament

El programa de subvencions ‘Impulsem el que fas’, de l’Ajuntament i Barcelona Activa, ha finançat 42 projectes relacionats amb l’alimentació sostenible i el consum responsable.

Són dades corresponents al 2021 fetes públiques pel consistori. En aquest sentit, l’any passat el programa de finançament va rebre 629 sol·licituds de projectes que optaven a rebre una ajuda econòmica, dels quals 186 van acabar rebent-la.

Pel que fa als projectes relacionats amb l’alimentació sostenible, el programa està adreçat a aquelles iniciatives socials o empresarials compromeses amb els drets laborals, l’economia social, la sostenibilitat i el clima, i que contribueixen a avançar cap a un canvi de model de consum més responsable, a més de garantir una alimentació més sana i més justa. Enguany, el pressupost dedicat a aquesta modalitat de projectes és de mig milió d’euros.

Aquest nou model de consum responsable i d’alimentació sostenible està alineat amb els compromisos del Pacte de Milà i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de l’ONU.

El termini de presentació de candidatures per sol·licitar l’ajuda econòmica d’enguany acaba el 22 d’abril, i es poden formalitzar a través del web de Barcelona Activa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram