La Fundació encara l’inici de l’estiu amb una flamant nova junta. Però tot i els canvis, la seva activitat i la dels seus eixos no s’atura. Tal com exemplifica Salvador Vendrell, el nou president, la Fundació “és un transatlàntic que no es pot aturar d’un dia per l’altre” i, per tant, les fires, mostres i campanyes de les seves entitats adherides segueixen endavant per donar la benvinguda a un estiu que tornarà a estar marcat per les activitats a l’aire lliure.

TOTHOM ALS CARRERS
Un dels primers eixos que obre foc és Cor d’Horta, amb el seu 23è Comerç al Carrer del dia 28 de maig, una diada amb botigues, tallers i actuacions per fer gaudir tota la família.

Una setmana més tard serà el torn de l’Eix Sant Andreu, que traurà les seves botigues al carrer per demostrar que es pot trobar de tot sense sortir del teu barri.

L’Eix Sarrià, per la seva banda, donarà la benvinguda a l’estiu astronòmic amb una fira el pròxim dia 18 de juny al carrer Manuel de Falla. Dies abans, però, Sant Antoni Comerç haurà celebrat el seu tradicional Firantoni, una de les mostres més emblemàtiques del barri i que reuneix les botigues associades a l’eix i on també se celebren activitats culturals.

Però a banda de les fires, els eixos també organitzen activitats solidàries i de lleure, com l’Encistella per la Salut Mental de Sants Establiments Units, que tindrà lloc el dia 11 de juny al parc de l’Espanya Industrial.

UN ESTIU DE MODA
Una altra de les principals activitats d’aquest final de primavera i principi d’estiu són els actes de moda al carrer del programa BCN Moda al Carrer que impulsa la Fundació, i que en aquesta ocasió aterren als eixos de Sagrada Família (20 de maig), Sant Andreu (21 de maig), Sant Martí (27 de maig), Sarrià (2 de juny), Clot (3 de juny) i Barnavasi (4 de juny). En aquest últim cas, l’eix també celebrarà la seva mostra de comerç al carrer Muntaner, entre plaça Bonanova i General Mitre. Les seves botigues exposaran a peu de carrer la seva oferta en alimentació, moda, parament de la llar, complements, etc. Amb tot, una ocasió més per sortir a comprar i fer barri.