Pregó Infants 2022

Foto: Ajuntament

Els infants volen una alimentació sana i sostenible. Aquest és el missatge que han volgut reivindicar els prop d’un miler d’alumnes dels cursos de primària que han participat en l’elaboració del Pregó dels Infants d’aquest 2022. Enguany la lectura de l’escrit s’ha pogut tornar a celebrar de manera presencial en un acte amb aforament reduït al Saló de Cent després que l’esclat de la pandèmia del coronavirus obligués a fer-la de manera telemàtica.

Sota el lema ‘Els nens i nenes mengem sa i sostenible’, els versos del pregó d’aquest any són el resultat d’una reflexió conjunta feta per estudiants d’una vintena d’escoles de Barcelona i vol constituir un full de ruta de bones pràctiques per tal de garantir l’accés dels infants a una alimentació sana i sostenible i compartir aquest necessitat amb tota la comunitat educativa.

Cal recordar que els objectius principals de la iniciativa del Pregó dels Infants són els de promoure l’observació de l’alumnat i la proactivitat a l’hora d’investigar el seu propi context des d’una mirada crítica. En aquest sentit, participar en la redacció conjunta de l’escrit també suposa per als alumnes una iniciació en els processos participatius.

Malgrat que l’acte de presentació del pregó es va celebrar amb aforament reduït, l’edició d’aquest 2022 ha comptat amb la participació d’un total de 28 classes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram