Foto de família de tots els premiats a la gala. Foto: Ajuntament

Diverses botigues del districte de Ciutat Vella van ser guardonades en la darrera edició dels premis Barcelona, la millor botiga del món, celebrada el passat dia 20 d’octubre.

Aquests premis s’atorguen com a reconeixement a la contribució al dinamisme econòmic i social del districte i a l’aposta per la innovació, la sostenibilitat i la cohesió social.

El premi a la millor iniciativa empresarial comercial va anar a parar a Menja Futur, un projecte que ofereix menjar preparat de qualitat i ecològic on treballen 30 persones en risc d’exclusió social. El premi al millor establiment comercial va anar a parar a la Casa Piera Belles Arts, una botiga que data de l’any 1941 que es dedica a la venda de productes relacionats amb l’elaboració artística.

Per la seva banda, René+que electrodomèstics se’n va endur el premi al model de comerç sostenible pel seu compromís ambiental i d’estalvi energètic. Discos Castelló, una icona de la cultura musical barcelonina des de l’any 1931, va rebre una menció especial per la seva activitat.

Per últim, la parada Menuts Rosa va rebre el premi Barcelona, els millors mercats del món, per la seva trajectòria familiar a l’interior del mercat i la seva adaptació als nous temps.