El Born Centre Cultural començarà el 2015 amb la mateixa força que ha demostrat tenir durant tot aquest any i ja ha anunciat que presentarà un ampli programa d’activitats molt variat i pensat per a totes les edats.

Pel que fa a les exposicions cal destacar que es mantindran les dues actuals: la permanent ‘Barcelona 1700. De les pedres a les persones’ i la temporal ‘Fins a aconseguir-ho. El setge de 1714’, que es mantindrà sota el nom ‘Espai 1714’. Aviat també s’ampliarà el contingut del jaciment arqueològic i més endavant es presentarà una nova aplicació en tres dimensions i s’inauguraran dues noves col·leccions: una que difondrà el paper de l’equipament com a mercat majorista i una de contes infantils titulada ‘El Bornet’, en la que hi participaran escriptors reconeguts.

Després d’un any intens en el marc del Tricentenari, el Born Centre Cultural s’ha convertit en un referent ciutadà. En total l’han visitat prop de 2 milions de visitants, dels quals 20.000 han estat escolars.

PREMI D’URBANISME
D’altra banda, la urbanització dels entorns d’El Born Centre Cultural ha estat guardonada en la categoria de disseny urbà als Archmarathon Awards de Milà. Anteriorment el projecte ja havia recollit altres premis.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram