Xamfrà

L’entrega del premi es va fer dissabte. Foto: X (@centresantpere)

L’entitat Xamfrà-Centre de Música i Escena del Raval ha estat nomenada guanyadora del Premi Enric Martínez i Julià, una iniciativa del Centre Sant Pere 1892 i la família Martínez Castignani per reconèixer des de la societat civil una personalitat, institució o entitat que hagi destacat al llarg dels anys en la defensa activa dels valors humans i personals més universals.

D’aquesta forma, Xamfrà-Centre de Música i Escena del Raval veu reconeguda la seva feina a favor de la inclusió social a través de les arts. L’entitat té com a objectiu que infants, joves, gent gran i famílies es trobin i comparteixin vivències a través de la música i les arts escèniques. Un projecte social i educatiu que, a través de l’art, aposta millorar el nivell d’autoestima dels i les joves, a prendre consciència de la responsabilitat individual vers el grup, a percebre la diversitat cultural com a font de riquesa, a promoure el reconeixement social, a fomentar el treball en equip, a facilitar el coneixement, el contacte i la cooperació amb altres entitats i projectes socials, educatius i culturals.

L’entrega del guardó es va fer dissabte al Centre Sant Pere 1892 (C/ Sant Pere més alt, 25). L’acte de lliurament del premi va comptar amb la presència d’Ester Bonal, directora de Xamfrà, i Fàtima Ahmed, vicepresidenta i cofundadora de Diàlegs de Dona. Totes dues van participar del debat Arts, diversitat i llenguatges compartits, amb Enric Martínez-Castignani com a moderador. També hi va ser el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano. Com a cloenda, es va fer un refrigeri al pati del Centre Sant Pere 1892.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram