Formula 1

Un moment de la presentació del Village Barcelona&Circuit feta ahir. Foto: Ajuntament

El Gran Permi de Formula 1 que se celebrarà el cap de setmana del 20 al 22 de maig a Montmeló també es viurà al Moll de la Fusta a partir de demà i fins el 21 de maig. Això serà possible perquè el Circuit de Barcelona-Catalunya i l’Ajuntament han creat el Village Barcelona&Circuit, un espai on es respirarà Formula 1.

Concretament, el Village Barcelona&Circuit serà un espai amb un escenari i una pantalla gegant per aconseguir la millor ambientació possible, amb música i dinamitzadors. També s’hi organitzaran diferents activitats relacionades amb la Formula 1, com ara la recreació d’un box per dins on es faran exhibicions. Una de les activitats estrella es farà demà, quan tindrà lloc una taula rodona sobre el Gran Premi de Formula 1 conduïda pel periodista Josep Lluís Merlos amb la participació de Josep Lluís Santamaría, director general del Circuit; Marc Gené, pilot de Formula 1; i Joan Villadelprat, amb una llarga trajectòria com a director d’equips de Formula 1.

“Aparador mundial”

Ahir, durant la presentació d’aquest nou espai, el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Jaume Collboni, va reivindicar que la Formula 1 és “un aparador mundial a tots els nivells i afavoreix l’atracció d’activitats esportives, culturals i econòmiques per a la ciutat”. D’aquesta manera, segons Collboni, la ciutat continua “atraient i apostant per grans esdeveniments que potencien la imatge internacional de Barcelona i generen oportunitats”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram