Terrassa

L’Ajuntament descarta que es puguin ampliar els horaris de les terrasses. Foto: ACN

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals, la FECASARM, ha vist com l’Ajuntament ha descartat ampliar els horaris de les terrasses durant els dos pròxims estius, tal com va sol·licitar fa uns dies per compensar les pèrdues provocades per la pandèmia.

Des del consistori deixen clar que no es plantegen cap canvi en l’horari de les terrasses, que va ser aprovat el 2018 amb un ampli consens després que es fes un procés participatiu. “ Cal protegir el descans dels veïns i fer compatible l’ús ciutadà de l’espai públic i la vida quotidiana amb l’activitat econòmica”, remarquen des de l’Ajuntament.

L’ampliació que demanava FECASARM anava dels mesos de maig a octubre. La petició era poder tancar a les 0.30 h de diumenge a dijous i a les 2 h els divendres i els dissabtes a la nit.

La FAVB, per la seva banda, ha celebrat la notícia després d’haver recordat que el sector de la restauració i l’oci nocturn “ha tingut moltes compensacions amb ampliació d’aforaments, terrasses extres i flexibilització d’inspeccions”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram