Espaguetis a la Puttanesca

Espaguetis a la Puttanesca. Foto: Getty Images

Els espaguetis a la Puttanesca potser no són tan populars aquí com en altres llocs, però és un plat que val la pena provar perquè a més que és molt fàcil de fer i està boníssim, ens ajudarà a anar variant en la cuina.

Ingredients (4 persones)

  • 100/120 g d’espaguetis per persona
  • 2 grans d’all grans
  • 3 bitxos
  • 1 llauna d’anxoves
  • 10 tàperes
  • 12 olives negres
  • 1 branca d’alfàbrega fresca
  • 500 g de tomàquet triturat
  • sal
  • oli d’oliva verge extra

Preparació

  1. Posarem a bullir aigua i sal dins d’una olla per coure els espaguetis fins que estiguin “al dente”.
  2. Mentre arriben al seu punt de cocció, podem anar tallant en trossets les anxoves, les olives i els alls.
  3. En una paella amb un xorritó d’oli, fregirem els alls juntament amb els bitxos fins que estiguin daurats.
  4. Afegirem en la paella les anxoves i cuinarem durant un minut i mig, per a després posar-hi la resta d’ingredients: les tàperes i les olives. Ho remenarem tot i cuinarem durant uns 15 minuts.
  5. Barrejarem la salsa resultant amb els espaguetis i servirem.

Eva Remolina, AMIC

WhatsAppEmailXFacebookTelegram