Horrorland 2021 Vilassar Dalt

Una de les atraccions del parc de terror Horrorland. Foto: Estefania Escolà/ACN

El parc del terror Horrorland va tancar el passat 6 de novembre la seva primera edició al recinte de l’Illa Fantasia de Vilassar de Dalt. La nova ubicació a les instal·lacions del parc aquàtic maresmenc va tenir una estrena d’altura i va aconseguir aplegar prop de 16.500 persones durant els onze dies que va durar la temporada d’enguany, aconseguint esgotar completament les entrades disponibles per al primer cap de setmana d’obertura al públic.

Els organitzadors de l’esdeveniment han comprovat com el trasllat de Cercs (Berguedà) a Vilassar de Dalt es traduïa en un augment de les visites de públic estranger, sobretot de ciutadans anglesos, que han experimentat un creixement d’un 18% respecte de les xifres de la darrera edició. Tanmateix, els francesos segueixen sent el principal públic no nacional del parc, tal com ja passava a les instal·lacions del Berguedà.

De cara a l’edició de l’any que ve, els impulsors d’Horrorland confien a poder vendre les entrades sense limitacions de grups bombolla per la pandèmia del coronavirus, allargar-ne els dies i recuperar la popular atracció Extreme House, un recorregut individual on el contacte físic i el llenguatge grotesc estan permesos i que era un dels grans reclams del parc en temporades anteriors.