Acord Rambla

Marcelo Villanueva i Fermin Villar durant la firma de l’acord. Foto: Línia Ciutat Vella

L’associació Amics de la Rambla de Barcelona i Línia La Rambla i Espai Línia han signat un conveni de col·laboració per tal d’unir esforços i treballar de forma conjunta. La rúbrica de l’acord l’han tancat Fermin Villar, president d’Amics de la Rambla i Marcelo Villanueva, director general del Grup Comunicació 21 i del periòdic Línia La Rambla.

D’aquesta manera, l’acord servirà per donar un impuls informatiu a l’entitat i a totes les iniciatives que organitza amb els seus associats i per treballar conjuntament per dinamitzar i potenciar la visibilitat d’Amics de la Rambla, una entitat referent en un dels principals punts comercials, socials, culturals i veïnals de Barcelona. Per la seva banda, Amics de la Rambla contribuirà en la implementació de 25 expositors Línia, entres ells dos al Mercat de la Boqueria, per tal d’aconseguir una major visibilitat per a la xarxa de periòdics Línia.

A banda, Línia la Rambla posa a disposició d’Amics de la Rambla i els seus associats els serveis d’Espai Línia per tal de fer ús de la seva sala de conferències per celebrar qualsevol tipus d’actes.

“La Rambla és de tothom”

Després de la firma del conveni, Villar i Villanueva han mostrat la seva satisfacció. El president d’Amics de la Rambla ha volgut destacar que “la Rambla no és només dels barcelonins, sinó de tothom”, al mateix temps que ha destacat que “amb Línia La Rambla i Espai Línia podrem donar visibilitat a la nova rambla del futur, que ara ha començat a fer els primers passos”.