manifestació 25N 2018

Manifestació del 25-N del 2018 a Barcelona. Foto: @FemiNovembre

El 25 de novembre s’han convocat activitats i manifestacions per tot Catalunya amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència envers les dones i les nenes, és a dir, una jornada per denunciar la violència de gènere i la violència masclista.

Aquest serà el primer 25-N, postpandèmia i, per tant, sense les restriccions que la covid va causar. És per això que s’espera que la manifestació torni a tenir una xifra elevada d’assistència.

Com serà la manifestació del 25-N?

L’associació feminista Ca la Dona i el col·lectiu Novembre Feminista han anunciat que s’ha convocat una manifestació el pròxim divendres 25, a les 18.00 hores, a l’avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia. Aquesta finalitzarà a plaça Catalunya.

El col·lectiu Novembre Feminista ha compartit un mapa, a través de Twitter, on es poden veure totes les manifestacions i accions convocades el 25-N.

Protocol contra l’assetjament sexual

En el manifest que ha compartit el col·lectiu Novembre Feminista s’esmenta que també s’assenyalaran les empreses o entitats que avui dia encara no disposen d’un protocol contra l’assetjament sexual, obligatori des de fa anys.