Presentació de les Jornades Gastronòmiques. Foto: Ajuntament Cerdanyola

Fins diumenge, els bolets seran els protagonistes als establiments de restauració de la ciutat. I és que, un any més, tornen les Jornades Gastronòmiques del bolet, que enguany arriben a la desena edició.

Tot i que la temporada de bolets de moment no està sent massa bona, el president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hostaleria, Antonio Castro, creu que “els restaurants locals oferiran, com és habitual, varietats gastronòmiques de gran qualitat”. Segons Castro, el bolet ha passat de ser un complement en la majoria de plats a ser el producte principal.

Els restaurants participants inclouran en els seus menús diaris com a mínim un plat amb bolets i el cap de setmana estaran obligats a incloure aquest producte en cinc plats. Castro destaca la implicació que mostren els restauradors locals cada any en aquesta iniciativa que “no només és un atractiu per a la població de Cerdanyola, sinó que també atreu públic d’altres municipis de rodalies”.

L’alcalde, Carles Escolà, remarca que aquests tipus d’esdeveniments “ajuden a dinamitzar el comerç i la restauració local” i considera que “cal continuar aprofundint i treballant a favor d’aquest tipus d’economia de proximitat i establint xarxes en les quals restauradors, mercats municipals i ciutadania, en general, interactuïn”.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram