Les jornades del bolet arribaven a la seva onzena edició. Foto: Arxiu

Cerdanyola va celebrar del 28 d’octubre al 6 de novembre les seves onzenes Jornades Gastronòmiques del Bolet, un esdeveniment que col·loca el municipi vallesà al mapa del món boletaire i ofereix una àmplia gamma de possibilitats per cuinar aquest fong únic.

Les jornades van aplegar un total de 15 restaurants del municipi, que van mostrar diverses maneres de cuinar la gran varietat de bolets que hi ha. En aquest sentit, els establiments van oferir durant una setmana plats i menús a les seves cartes elaborats amb bolets. De fet, enguany es va proposar als restaurants participants que incorporessin com a mínim un plat de bolets al menú i cinc plats amb aquest element a la carta, almenys el cap de setmana.

Els establiments participants en aquestes jornades estaven distribuïts per tota la geografia municipal. Es tracta del Racó de la Plaça, Malagrapa, Alaska, Ca l’Enric, Papitu Restaurant, Los Abetos, Sole Rossonero, Can Vidal, Restaurant Grau, Capicua, Tast & Gust, Cinnamon, Can Valldaura, El Viejo Roble i el Piropo.

Aquesta peculiar ruta de tapes està organitzada pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’objectiu principal, a més d’impulsar la cuina associada al bolet, és que els veïns i veïnes de la ciutat descobreixin l’oferta gastronòmica local i que arribin visitants d’arreu.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram