L’Audiència de Tarragona jutjarà els fets. Foto: Roger Segura / ACN

L’Audiència de Tarragona jutjarà pròximament un veí de Ripollet acusat de gravar amb una càmera oculta en el lavabo de casa imatges de les amigues de la seva filla. La Fiscalia explica que els fets van passar en el pis de l’exparella a Valls (Tarragona), on l’home va muntar una festa de Halloween expressament per enregistrar les menors -d’entre sis i setze anys- mentre feien les seves necessitats i es canviaven. A més, també se l’acusa d’un delicte de possessió de pornografia infantil, ja que guardava milers d’imatges de contingut sexual de menors en diversos dispositius electrònics. Amb tot, la Fiscalia demana una pena de 36 anys de presó per a l’home.

Durant el registre del domicili a Ripollet, els Mossos d’Esquadra van intervenir aparells amb 6.600 fotografies en les quals apareixien menors en actituds eròtiques, amb poca roba o mostrant els genitals. També es va poder comprovar que l’home sovint feia cerques a la xarxa de contingut pedòfil.

L’EXPARELLA HO VA DESCOBRIR
L’individu va mantenir una relació de parella amb qui va tenir la seva filla fins a l’any 2004. A partir del 2013, van començar a fer un règim de visites i convivències al pis de la dona a Valls. Dos anys després, ella va haver d’abandonar el domicili per impagament, per la qual cosa va recollir les pertinences de l’acusat que en aquell moment estava a l’estranger. Quan va encendre els aparells de la seva exparella, la dona va descobrir les gravacions de les menors i milers d’imatges pedòfiles, fet que la va portar a denunciar-ho a la policia.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram