La Fira va omplir els carrers del poble. Foto: Cerdanyola Comerç i Serveis

Cerdanyola va celebrar el passat 8 i 9 de juny la 4a Fira de Comerç, que va omplir els carrers i places de la ciutat amb els millors productes i serveis dels negocis locals. Enguany el lema de la fira era ‘Fem Cerdanyola, fes comerç!’. De la mà de l’associació Cerdanyola Comerç i Serveis, la proposta comercial es va repartir entre la plaça de l’Abat Oliva, el passeig Cordelles i el carrer de Lluís Companys.

El dissabte 8 de juny l’escola de ball cerdanyolenca Somnis Dance Studio va donar el tret de sortida de les jornades comercials amb un espectacle musical que va servir per animar el públic i escalfar l’ambient. A continuació van començar els parlaments per inaugurar la fira i, ara sí, iniciar les compres.

ELS NENS, PROTAGONISTES
La quarta Fira de Comerç de Cerdanyola va estar molt enfocada en els infants, amb tota mena d’activitats i propostes per als més petits. Els espais on es van muntar les paradetes estaven envoltats de tallers, inflables i altres entreteniments per a la canalla.

Aquesta tendència també va quedar molt clara el diumenge 9 de juny, un dia farcit de propostes per a nens. Des d’espectacles infantils en anglès, el show de Caulababa, fins a la cloenda musical, van estar enfocats en els menuts de la vila.

Tanmateix, també hi va haver lloc per a propostes dedicades a un públic més adult, com la Masterclass de zumbafitness a càrrec de Gimnàs Multisport o el vermut-concert a càrrec de LML Jam Band, que va oferir un repertori de blues.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram