Un moment del Ple. Foto: Ajuntament

El Ple del passat 25 d’octubre va aprovar que l’Ajuntament absorbeixi la totalitat de Cerdanyola Aparca i que els dos socis que la integraven (l’empresa municipal Cerdanyola Promocions i la privada Construcciones Toro) es reparteixin les places d’aparcament de les quals disposen i els deutes que encara s’han de pagar, a parts iguals.

Cerdanyola Aparca es va formar el 2004 per crear i gestionar tres aparcaments públics. No obstant això, l’arribada de la crisi econòmica va tòrcer el projecte que havia de fer possible que els pàrquings estiguessin en funcionament el 2007. De fet, la venda de places es va aturar aleshores.

CRÍTIQUES A L’ACORD
Esquerra Republicana de Catalunya ha criticat la decisió presa pel Ple, a la qual Compromís per Cerdanyola, Iniciativa i PDeCAT van donar suport votant-hi a favor. Els republicans recorden que el cas ja és al jutjat d’instrucció i que, per tant, és una “irresponsabilitat” buscar-hi solucions des de l’Ajuntament.

El grup municipal d’ERC, però, no va poder dir-hi la seva al Ple, ja que no hi va assistir. Asseguren que van demanar a l’alcalde que canviés la data, ja que ells aquell dia havien de ser al Parlament. “Davant d’un fet tan rellevant com la resposta a l’aplicació de l’article 155, cal donar inequívoc suport al Govern de la Generalitat de Catalunya”, argumentaven.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram