Laura Benseny, nova regidora de govern. Foto: Ajuntament

El govern de la ciutat compta amb una nova regidora des del Ple extraordinari del passat 25 d’octubre, quan Laura Benseny va prometre el càrrec, per imperatiu legal. “Vaig prometre lleialtat a la fundació de la nova República”, explica. La nova regidora de Compromís per Cerdanyola ha afirmat a aquest mitjà que “és un honor” treballar en aquests moments històrics.

Tanmateix, remarca que són una candidatura municipalista, i en aquest sentit creu que pot aportar “joventut i coneixements de la ciutat i de les entitats” al consistori cerdanyolenc.

Benseny, que arriba després de la renúncia al càrrec de Maurici Jaumandreu per motius personals, és la nova regidora de Transparència, Participació, Bon Govern, Comunicació i Esports, així com de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra, on viu i d’on forma part de l’activitat social. Benseny vol “obrir l’Ajuntament a la ciutadania” i fer-lo més proper.

La nova regidora arriba amb l’objectiu de “fer menys política de despatxos i més política real, de carrer”. I encara aquest repte amb “il·lusió, respecte i motivació”.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram